Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/placeholder_header.jpg

På retreat får man trekke seg tilbake fra hverdagens stress og mange impulser, krav og gjøremål – for å være stille og be. Retreaten blir en skapende pause, der både tempoet og skuldrene senkes.


 

Pilegrimsvandring

Pilegrimsvandring

Solåsen Pilegrimsgård ble offisielt knyttet til pilgrimsleden i 2012. Vi er et herberge på den merkede pilegrimsleden mellom svenskegrensen og Oslo. Hit kommer pilegrimer med ryggsekk på den ytre pilegrimsferd, men også andre moderne pilegrimer som besøker Solåsen for å være i stillhet og bønn på den indre pilegrimsreisen.
Les mer her

Åndelig veiledning

Åndelig veiledning
Solåsen Pilegrimsgård er et samlingspunkt for åndelig veiledning, bønn og retreat. Her er alle velkommen til å samles i stillhet og bønn. Tilbudet står åpent for enhver - enkeltpersoner, familier, ektefeller, grupper, organisasjoner og så videre.
Les mer her

Sammen om å være stille

Sammen om å være stille
Retreater er forskjellige. Men fellesnevneren er stillhet, eller kanskje heller taushet.
Les mer her

Stillhet & Retreat

Stillhet & Retreat
Solåsen Pilegrimsgård er eid av Peterstiftelsen, en økumenisk organisasjon som  arbeider for økt forståelse og samarbeid mellom ulike kristne kirker. På Solåsen inviterer Peterstiftelsen til retreat, åndelig veiledning og undervisning, eller bare til ro og stillhet.
Les mer her

Tidebønner

Tidebønner

På Solåsen ringer klokken i klokketårnet til tidebønn to ganger i døgnet.

Morgenbønn kl 8:30
Middagsbønn kl 12:00

Les mer her