Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/placeholder_header.jpg

Program

Her finner du oversikt over aktiviteter på Solåsen i tiden fremover. Noen av aktivitetene krever påmelding, du finner et skjema når du åpner den.


= "Klikk for mer informasjon"  
= "Klikk for påkrevet registrering/Påmelding"
Dato Tid Tittel Sted
22.10 - 25.10 Johanneskrets retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son
Tema: Åndelig lesning
29.10 - 30.10 Faste- og bønne døgn Solåsen Pilegrimsgård, Son
Velkommen til Faste- og bønnedøgn 29.-30. oktober 
02.11 - 05.11 Frimodig kirke- retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son
Peterstiftelsen i samarbeid med Frimodig kirke inviterer til retreat for Frimodig kirkes medlemmer. Det gjør vi for å bidra til en åndelig fornyelse av menigheter og ledere ved å søke Gud i bønn, kristen meditasjon og åndelig veiledning. Vi er overbevist om at dette fører til enhet og frimodighet. Vi oppfordrer ansatte og frivillige ledere om å komme sammen som et team, men det går også fint an å komme alene. På denne retreaten vil du også lære og praktisere Luthers meditasjon av de 10 bud, trosbekjennelsen og Fader Vår. 

SIDEN MANGE PRESTER MÅ PÅ JOBB SØNDAG, ER DET MULIG Å VÆRE PÅ RETREATEN TORSDAG TIL LØRDAG. DET ER OGSÅ MULIG Å KOMME FREDAG TIL SØNDAG, OG SELVSAGT MULIG Å VÆRE DER HELE TIDEN.01.12 - 03.12 Kontemplativ retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son

Jesusbønnen på vei mot uavlatelig bønn

-Aktiv kontemplativ bønn-

For dem som lenge har meditert med Ordet, kanskje gjort en 30-dagers retreat og lengter etter en stillere bønn, mer fri fra tanker og bilder. For dem som har meditert før på ikke kristen vis, med fokus på kropp og frihet fra tanker, men ønsker nå å bli kjent med Jesus Kristus- i stillhet. For alle som ønsker å bli kjent med Jesusbønnen.

17.12 - 18.12 Faste- og bønne døgn 2017.12.17 - 2017.12.18 Solåsen Pilegrimsgård, Son
Velkommen til Faste- og bønnedøgn 17.-18. desember