Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/placeholder_header.jpg

Program

Her finner du oversikt over aktiviteter på Solåsen i tiden fremover. Noen av aktivitetene krever påmelding, du finner et skjema når du åpner den.


= "Klikk for mer informasjon"  
= "Klikk for påkrevet registrering/Påmelding"
Dato Tid Tittel Sted
08.09 - 24.09 30- dagers ignatiansk retreat - del 1 (15 dager) Solåsen Pilegrimsgård, Son
Velkommen til første del av 30- dagens ignatiansk retreat. Erfaringene fra fjorårets 30- dagers retreat var svært gode. Men det kan være vanskelig for noen som er moden for å gjøre de ignatianske åndelige øvelser i en 30-dagers retreat å få frigjort så mange dager. I tillegg har vi til høsten ellers et tett program på Solåsen Pilegrimsgård. Derfor inndeler vi denne retreaten i to ganger 15 dager.
22.10 - 25.10 Johanneskrets retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son
Tema: Åndelig lesning
03.11 - 05.11 Frimodig kirke retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son
Peterstiftelsen i samarbeid med Frimodig kirke inviterer til retreat for Frimodig kirkes medlemmer. Det gjør vi for å bidra til en åndelig fornyelse av menigheter og ledere ved å søke Gud i bønn og ved å forbli trofaste mot Guds ord og den overleverte tro. Vi er overbevist om at dette fører til enhet.  Vi oppfordrer ansatte og frivillige ledere om å komme sammen som et team, men det går også fint an å komme alene.
01.12 - 03.12 Kontemplativ retreat Solåsen Pilegrimsgård, Son

Jesusbønnen på vei mot uavlatelig bønn

-Aktiv kontemplativ bønn-

For dem som lenge har meditert med Ordet, kanskje gjort en 30-dagers retreat og lengter etter en stillere bønn, mer fri fra tanker og bilder. For dem som har meditert før på ikke kristen vis, med fokus på kropp og frihet fra tanker, men ønsker nå å bli kjent med Jesus Kristus- i stillhet. For alle som ønsker å bli kjent med Jesusbønnen.