Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/placeholder_header.jpg

Frimodig kirke- retreat


Datoer   26.01.2018 - 28.01.2018
Hvor   Solåsen Pilegrimsgård, Falkeveien 19, 1555 Son
Pris   1300
Meld deg på arrangmentet

Retreat for medlemmer av Frimodig kirke. 26.-28. januar 2018. Vi oppfordrer ansatte og frivillige ledere om å komme sammen som et team, men det går også fint an å komme alene. 

«Dette var en stor og god hjelp i en vanskelig tid. Vi drar styrket og frimodige her fra Solåsen, og vi unner andre Frimodig kirkes- medlemmer å få oppleve den samme støtten» 
Sitat fra deltager på Frimodig kirkes retreat i november 2017.

INNHOLD
Retreaten er bygget opp etter de fire B’ er vi finner i Apgj. 2,42.

BØNN 
Denne retreaten gir deg stillhet, hvile, nærhet til skaperverket, kristen fordypning i bønn og meditasjon over Guds ord og ikke minst skriftemål og åndelig veiledning.

BIBEL- APOSTLENES LÆRE
Men vi ønsker å tilby noe mer i denne retreaten. Her lar vi oss lede av Jesu ord ved hans misjonsutsendelse av apostlene: «lære dem å holde alt jeg har befalt dere». Med disse ord forplikter Jesus oss til den apostoliske overlevering. Retreatens meditasjon og veiledning skal derfor på Solåsen Pilegrimsgård være preget av utfordring til å frimodig overlevere den kristne troen videre. Lørdag ettermiddag vil settes av til undervisning.

BRODER- OG SØSTERFELLESSKAPET 
For det tredje vil disse retreater også gi rom for samtaler lørdags kveld for å utveksle både gode og vanskelige erfaringer fra menighetsarbeidet vi står i. Her skal det være rom for fortrolig lytting og for å sette mot i hverandre. Vi kan gi råd og forbønn til hverandre. 

BRØDSBRYTELSE 
Søndag avslutter vi med gudstjeneste med nattverd for å feire at Kristus er oppstanden og utsendelse tilbake til tjenesten der vi bor! 

Fleksibel pris: 2000-3000 kr.
Student pris: 1350 kr.

Retreaten starter fredag 26.1., kl. 18.00. Kveldsmat kl. 19.00. Avslutning søndag, 28.1., kl. 14.00

REISE
Det er mulig å reise med tog til Sonsveien stasjon og ta buss derifra. Sjekk Ruter.no. Det er også mulig å bli hentet på Sonsveien stasjon. Det koster kr 50 pr. pers. pr. vei.

Påmelding på: www.peterstiftelsen.noPåmelding

Fyll ut skjemaet nedenfor for å melde deg på dette arrangementet.

Navn Dette feltet er påkrevet
E-post Dette feltet er påkrevet
Adresse Dette feltet er påkrevet
Postnr Dette feltet er påkrevet
Sted Dette feltet er påkrevet
Telefon Dette feltet er påkrevet
Ditt fødselsår Dette feltet er påkrevet
Andre kommentarer