Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/placeholder_header.jpg

Fø mine lam - Retreat for studenter (teologi/trosformidlere)


Datoer   05.04.2019 - 07.04.2019
Hvor   Solåsen Pilegrimsgård, Falkeveien 19, 1555 Son
Meld deg på arrangmentet

«Fø mine lam» er Jesus utfordring til Peter rett før han skal forlate ham. Nå skal stafettpinnen leveres videre. Men det grunnleggende spørsmålet til Peter var: «Elsker du meg». Vi utfordres til først å leve i denne personlige relasjonen til Jesus som elsker oss. Ut fra denne relasjonen med Jesus kalles og sendes vi for å være med i det samme oppdraget Peter fikk – fø mine lam! De som skal bli gjetere for andre trenger selv noen som ser til dem på veien. Det ønsker vi å være med å bidra med ved prosjektet «Føminelam.no».

SUPPLERENDE TEOLOGISK DANNELSESLØP. Det er et oppfølgings program for å støtte deg som studerer teologi, kateketikk/ ungdomsteologi, diakoni etc. og hjelpe dem til å ha en levende relasjon til den treenige Gud ved å ta tid til Bibelmeditasjon, retreat og åndelig veiledning. Samtidig gis det hjelp til å sortere og bedømme tanker i møte med et teologisk mangfold på studiested og i kirken. Vi ønsker frimodig å holde fast på den overleverte tro i et land som har blitt mer og mer sekularisert. Vi ser for oss at det blir to helgesamlinger i året samt noen kveldssamlinger. Den første helgesamlingen i det supplerende teologiske dannelsesløpet blir på Solåsen pilegrimsgård 5.-7. april. Den andre blir 20.-22. september.

 

Arr: NKSS- Laget, Isralesmisjonen, Acta, Frimodig kirke, Ten Oase, Peterstiftelsen, NLM ung, Johanneskretsen

Retreaten er gratis for deltagerne, men alle forplikter seg til å søke om støtte fra sine hjemmemenigheter. Skriv i feltet "Andre kommentarer" litt om deg selv og hva din hjemmemenighet heter. Mat, sengetøy og håndklær er inkludert. Ta med Bibel og notatbok. Kollektiv reiserute finner du på www.ruter.no. Skriv inn "Falkeveien 19, Vestby" i søkefeltet. Søknad om deltagelse

Fyll ut skjemaet nedenfor for å søke om å få bli med på dette arrangementet.

Navn Dette feltet er påkrevet
E-post Dette feltet er påkrevet
Adresse Dette feltet er påkrevet
Postnr Dette feltet er påkrevet
Sted Dette feltet er påkrevet
Telefon Dette feltet er påkrevet
Ditt fødselsår Dette feltet er påkrevet
Andre kommentarer